Onze portfolio (klik op foto)

 • Voortuinen

  Voortuinen

 • Achtertuinen

  Achtertuinen

 • Borders

  Borders

 • Bedrijven

  Bedrijven

meer interessante websites over groen:

 

Voor nieuwe, tweedehandse en antiquarische tuinboeken. Eenvoudig zoeken en bestellen, veel keuze, lage prijzen en gereduceerde verzendkosten.

 

Tuinfo is een zeer informatieve site over allerhande tuinzaken en planten.
Verder beschikt deze site ook over een tuinforum waarop u alle vragen kunt stellen op tuingebied die door deskundigen worden beantwoord.

 

 

Kokosystems fabriceert tuinschermen, geluidsschermen en andere decoratieve tuinproducten waarbij kokosvezels de basis vormen. De materialen zijn duurzaam, licht van gewicht en hebben een warme uitstraling.

 

Logo Gardenista Tuin event 2019 2 1 

 Met trots presenteert KMTP / Groei & Bloei het nieuwe jaarlijkse buitenevent Gardenista! Van 15 tot en met 19 mei 2019 wordt het Kasteel Ophemert de plek waar je alles kunt vinden omtrent groen en groenbeleving. Gardenista is een tuinbeurs. Een tuinevenement. Maar tegelijk ook veel meer dan dat. Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Naast groenexperts, heerlijke gastronomie onder andere uit de eigen moestuin, bloemschikkunst en amusement is het een plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn