Onze portfolio (klik op foto)

 • Voortuinen

  Voortuinen

 • Achtertuinen

  Achtertuinen

 • Borders

  Borders

 • Bedrijven

  Bedrijven

Een Størvatt buitenbad is een genot voor lichaam en geest. Niets is mooier dan op een avond met een heldere sterrenhemel te ontspannen in een warm bad met een heerlijke geur van cederhout.

Een Størvatt buitenbad is vervaardigd van Western Red Cedar hout. Deze unieke houtsoort heeft de volgende specifieke kwaliteiten:

* Western Red Cedar geeft een heerlijke aroma af als het nat wordt. Zodra u een Størvatt houten bad vult met water, ruikt u deze heerlijke geur al.
* Western Red Cedar is één van de duurzaamste houtsoorten en daardoor heeft u tientallen jaren plezier van uw product. Een Størvatt is daarbij noestvrij en rift gezaagd. U heeft zodoende weinig tot geen kans op lekkage.
* Western Red Cedar is onderhoudsvrij. U hoeft een Størvatt dus niet te behandelen. Ook jaarlijkse onderhoudsbeurten zijn niet noodzakelijk. 

Naast de superieure houtsoort waarvan een Størvatt is gemaakt, zijn ook de overige gebruikte materialen van hoogstaande kwaliteit en dankzij de prachtige vormgeving zijn de baden een lust voor het oog.

De Størvatt baden zijn er in diverse afmetingen met diverse accesoires.
Verder kunt u kiezen uit houtgestookte baden of voor het gemak van een electrisch verwarmd bad.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn