Onze portfolio (klik op foto)

 • Voortuinen

  Voortuinen

 • Achtertuinen

  Achtertuinen

 • Borders

  Borders

 • Bedrijven

  Bedrijven

Een tuin aanleggen is meer dan planten kopen en in de tuin zetten. Als je een huis bouwt, koop je ook niet zomaar wat stenen en cement en gaat aan het metselen. Een gedegen bouwtekening is dan noodzakelijk. Voor een tuin is dat vergelijkbaar met een tuinontwerp.

De ontwerpen van Marc Smulders Tuinen worden op maat gemaakt. Dit betekent dat uw en onze inbreng samen worden gebracht in een ontwerp. Dit ontwerp kan variëren van een schetsontwerp tot een gedetailleerd ontwerp met eventueel een matenplan, een verlichtings- of een beregeningsplan, materialenlijsten etc.

Uw  inbreng bestaat uit uw wensen, de bestaande situatie en het te besteden budget.  Uw wensen worden zoveel mogelijk verwerkt en ingepast in de bestaande situatie.  De stijl van het huis of het gebouw, de afmetingen en de ligging van de tuin zijn uiteraard altijd van belang.
Onze inbreng  bestaat naast onze ervaring en deskundigheid uit het aanreiken van creatieve ideeën en praktische elementen. Onze stijl typeert zich door een vormgeving die rust en eenheid uitstraalt en waarin bij voorkeur duurzame en natuurlijke materialen worden gebruikt.

Na een kennismakingsgesprek waarin uw wensen en de huidige tuin worden geïnventariseerd, maken wij een vrijblijvende offerte voor een ontwerp.

Indien u hieronder op de voorbeelden klikt kunt u enkele van onze ontwerpen bekijken.

ontwerp1b700-thumb    ontwerp2-thumb

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn